Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.7g0g42.5g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g565g819kcal29.9g163.9g4g7.3g
Maito, Kevyt775g357kcal24.8g37.2g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g350kcal23.7g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3665g4350kcal259.6g408.6g182.6g16.8g
Valittu annoskoko1833g2175kcal129.8g204.3g91.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna916g1087kcal64.9g102.2g45.7g4.2g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040