Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Jauheliha, sika-nauta 250g554kcal43.8g0g42.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g566g820kcal30g164.1g4g7.4g
Maito, Kevyt776g357kcal24.8g37.3g11.6g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125g351kcal23.8g0g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3670g4356kcal260.2g409.2g182.8g17g
Valittu annoskoko1835g2178kcal130.1g204.6g91.4g8.5g
Annoskoko puolitettuna918g1089kcal65.1g102.3g45.7g4.3g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040