Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Jauheliha, sika-nauta 351g776kcal61.3g0g59.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g792g1149kcal42g229.7g5.5g10.3g
Maito, Kevyt1087g500kcal34.8g52.2g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g175g491kcal33.3g0g38.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5138g6098kcal364.2g572.6g256.2g23.6g
Valittu annoskoko2569g3049kcal182.1g286.3g128.1g11.8g
Annoskoko puolitettuna1285g1524kcal91.1g143.2g64.1g5.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040