Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g905g1313kcal48g262.5g6.3g11.8g
Maito, Kevyt1242g571kcal39.7g59.6g18.6g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g200g561kcal38.1g0g44.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5872g6969kcal416.4g654.4g292.6g27g
Valittu annoskoko2936g3484kcal208.2g327.2g146.3g13.5g
Annoskoko puolitettuna1468g1742kcal104.1g163.6g73.2g6.8g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040