Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Jauheliha, sika-nauta 451g998kcal78.9g0g76.6g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g1018g1477kcal54g295.3g7.1g13.2g
Maito, Kevyt1397g643kcal44.7g67.1g21g0g
Kananmuna kuoreton 99g141kcal12.4g0.3g10.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g225g631kcal42.8g0g49.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6606g7840kcal468.6g736.2g329.4g30.2g
Valittu annoskoko3303g3920kcal234.3g368.1g164.7g15.1g
Annoskoko puolitettuna1652g1960kcal117.2g184.1g82.4g7.6g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040