Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g113g164kcal6g32.8g0.8g1.5g
Maito, Kevyt155g71kcal5g7.5g2.3g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g25g70kcal4.8g0g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g871kcal52.4g81.8g36.4g3.4g
Valittu annoskoko367g436kcal26.2g40.9g18.2g1.7g
Annoskoko puolitettuna184g218kcal13.1g20.5g9.1g0.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040