Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, sika-nauta 100g222kcal17.5g0g17g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g226g328kcal12g65.6g1.6g2.9g
Maito, Kevyt310g143kcal9.9g14.9g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.8g0.1g2.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1468g1742kcal104g163.6g73.4g6.6g
Valittu annoskoko734g871kcal52g81.8g36.7g3.3g
Annoskoko puolitettuna367g436kcal26g40.9g18.4g1.7g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251040