Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%1000g2210kcal175g0g170g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 45g31kcal0.6g5.1g0.6g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2090g4483kcal351.2g10.2g341.2g3.6g
Valittu annoskoko1045g2241kcal175.6g5.1g170.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna523g1121kcal87.8g2.6g85.3g0.9g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118