Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%9569g21148kcal1674.6g0g1626.8g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 431g301kcal5.4g48.7g5.4g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g42898kcal3360g97.4g3264.4g33.6g
Valittu annoskoko10000g21449kcal1680g48.7g1632.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna5000g10725kcal840g24.4g816.1g8.4g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118