Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%4000g8840kcal700g0g680g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 180g126kcal2.2g20.3g2.2g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8360g17931kcal1404.4g40.6g1364.4g14g
Valittu annoskoko4180g8966kcal702.2g20.3g682.2g7g
Annoskoko puolitettuna2090g4483kcal351.1g10.2g341.1g3.5g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118