Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%6000g13260kcal1050g0g1020g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 270g189kcal3.4g30.5g3.4g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12540g26897kcal2106.8g61g2046.8g21g
Valittu annoskoko6270g13449kcal1053.4g30.5g1023.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna3135g6724kcal526.7g15.3g511.7g5.3g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118