Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%8000g17680kcal1400g0g1360g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 360g251kcal4.5g40.7g4.5g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16720g35863kcal2809g81.4g2729g28g
Valittu annoskoko8360g17931kcal1404.5g40.7g1364.5g14g
Annoskoko puolitettuna4180g8966kcal702.3g20.4g682.3g7g
Arvot/100g100g215kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118