Curry-porkkanapata

Vanha painovartijoiden resepti, jota teen aina ulkomuistista.

Alkuperäisessä reseptissä oli paprikaa ja tonnikalaa mukana, joita en ikinä laita tähän ruokaan.

Minusta parempi näin :)
Öljyä pataan ja sinne 2-3 tl curryä hautumaan, lisää sipulit silputtuna, kuullota sipuleita, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot, ehkä vähän vettäkin.

(Suolaa maun mukaan lisäksi) Anna hautua kypsäksi ja laita lopuksi jotain hapanmaitotuotetta sekaan, maustamaton jogurtti alkuperäisessä ohjeessa.

Pata vain paranee sen seistyä jääkaapissa.

Syön yleensä tätä riisin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1801 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl250g2249kcal0g0g249.9g0g
Sipuli (kuorittu)1111g300kcal14.4g53.3g2.2g18.9g
Porkkanaraaste 200g5553g1499kcal33.3g294.3g11.1g138.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow144g375kcal14.4g14.4g28.9g2.3g
Tomaattimurska 2776g816kcal15.5g147.1g5.6g52.7g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g167g97kcal16.3g7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g10672kcal187.8g1032.2g596g425.4g
Valittu annoskoko10000g5336kcal93.9g516.1g298g212.7g
Annoskoko puolitettuna5000g2668kcal47g258.1g149g106.4g
Arvot/100g100g53kcal0.9g5.2g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251283