Curry-porkkanapata

Vanha painovartijoiden resepti, jota teen aina ulkomuistista.

Alkuperäisessä reseptissä oli paprikaa ja tonnikalaa mukana, joita en ikinä laita tähän ruokaan.

Minusta parempi näin :)
Öljyä pataan ja sinne 2-3 tl curryä hautumaan, lisää sipulit silputtuna, kuullota sipuleita, lisää porkkanaraaste, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot, ehkä vähän vettäkin.

(Suolaa maun mukaan lisäksi) Anna hautua kypsäksi ja laita lopuksi jotain hapanmaitotuotetta sekaan, maustamaton jogurtti alkuperäisessä ohjeessa.

Pata vain paranee sen seistyä jääkaapissa.

Syön yleensä tätä riisin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1801 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkanaraaste 200g4000g1080kcal24g212g8g100g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow104g270kcal10.4g10.4g20.8g1.7g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Rahka, rasvaton (Ehrman), annos 250g120g70kcal11.8g5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14408g7688kcal135.6g743.6g429.2g306.6g
Valittu annoskoko7204g3844kcal67.8g371.8g214.6g153.3g
Annoskoko puolitettuna3602g1922kcal33.9g185.9g107.3g76.7g
Arvot/100g100g53kcal0.9g5.2g3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251283