Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 39g345kcal0g0g39g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g600g690kcal132g0g15g0g
Tomaattimurska 600g176kcal3.4g31.8g1.2g11.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 21g15kcal0.3g2.4g0.3g0.8g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%231g370kcal6.2g6.2g34.7g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 201g40kcal1.4g6g0.2g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3984g3453kcal294g121.6g182g41.8g
Valittu annoskoko1992g1726kcal147g60.8g91g20.9g
Annoskoko puolitettuna996g863kcal73.5g30.4g45.5g10.5g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368