Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 65g575kcal0g0g65g0g
Sipuli 500g151kcal6.2g24g1g8.5g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1000g1150kcal220g0g25g0g
Tomaattimurska 1000g294kcal5.6g53g2g19g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 35g24kcal0.4g4g0.4g1.4g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%385g616kcal10.4g10.4g57.8g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 335g67kcal2.3g10g0.3g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6640g5754kcal489.8g202.8g303g69.8g
Valittu annoskoko3320g2877kcal244.9g101.4g151.5g34.9g
Annoskoko puolitettuna1660g1439kcal122.5g50.7g75.8g17.5g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368