Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 78g690kcal0g0g78g0g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1200g1380kcal264g0g30g0g
Tomaattimurska 1200g353kcal6.7g63.6g2.4g22.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 42g29kcal0.5g4.7g0.5g1.6g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%462g739kcal12.5g12.5g69.3g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 402g80kcal2.8g12.1g0.4g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7968g6906kcal588g243.4g363.6g83.6g
Valittu annoskoko3984g3453kcal294g121.7g181.8g41.8g
Annoskoko puolitettuna1992g1726kcal147g60.9g90.9g20.9g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368