Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 91g805kcal0g0g91g0g
Sipuli 700g212kcal8.7g33.6g1.4g11.9g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1400g1610kcal308g0g35g0g
Tomaattimurska 1400g412kcal7.8g74.2g2.8g26.6g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 49g34kcal0.6g5.5g0.6g1.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%539g862kcal14.6g14.6g80.9g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 469g94kcal3.2g14.1g0.5g8.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9296g8056kcal685.8g284g424.4g97.6g
Valittu annoskoko4648g4028kcal342.9g142g212.2g48.8g
Annoskoko puolitettuna2324g2014kcal171.5g71g106.1g24.4g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368