Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 104g920kcal0g0g104g0g
Sipuli 800g242kcal10g38.4g1.6g13.6g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1600g1840kcal352g0g40g0g
Tomaattimurska 1600g470kcal9g84.8g3.2g30.4g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 56g39kcal0.7g6.3g0.7g2.2g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%616g986kcal16.6g16.6g92.4g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 536g107kcal3.7g16.1g0.5g9.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g9207kcal784g324.4g484.8g111.6g
Valittu annoskoko5312g4604kcal392g162.2g242.4g55.8g
Annoskoko puolitettuna2656g2302kcal196g81.1g121.2g27.9g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368