Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 117g1035kcal0g0g117g0g
Sipuli 900g272kcal11.2g43.2g1.8g15.3g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g1800g2070kcal396g0g45g0g
Tomaattimurska 1800g529kcal10.1g95.4g3.6g34.2g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 63g44kcal0.8g7.1g0.8g2.5g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%693g1109kcal18.7g18.7g104g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 603g120kcal4.2g18.1g0.6g10.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11952g10358kcal882g365g545.6g125.8g
Valittu annoskoko5976g5179kcal441g182.5g272.8g62.9g
Annoskoko puolitettuna2988g2590kcal220.5g91.3g136.4g31.5g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368