Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 13g115kcal0g0g13g0g
Sipuli 100g30kcal1.2g4.8g0.2g1.7g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g200g230kcal44g0g5g0g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 7g4.9kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%77g123kcal2.1g2.1g11.6g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 67g13kcal0.5g2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1151kcal98g40.6g60.8g14g
Valittu annoskoko664g576kcal49g20.3g30.4g7g
Annoskoko puolitettuna332g288kcal24.5g10.2g15.2g3.5g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368