Paahtopaisti-stroganoff

Hyvähiilarinen nopea herkku :)

Tee esim wok-pannussa.

Ruskista ensin öljyssä sipulit ja lihat.

Mausta.

Pilko suolakurkut ja heitä ne sekaan.

Melko kohta kaada tomaattimurskat perään ja pienennä lämmöt noin puolelle teholle.

Anna hautua sen mitä tuntuu että liha on läpeensä kypsä ja murea.

Naudanlihasta tuli hyvä kymmenessä minuutissa.

Hella nollille ja sekoittele kermat mukaan.

Valmiina tämän kokonaispaino oli 1016g eli sen avulla voi laskea kuinka paljon merkkaa raaka-arvoina reseptiä jos on vaaka millä punnaat paljonko otat lautasellesi.

Tein ilman kantta (vesi höyrystyi pois sen verran).

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 664 grammaa

Maarunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 130g1150kcal0g0g130g0g
Sipuli 1000g303kcal12.5g48g2g17g
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g2000g2300kcal440g0g50g0g
Tomaattimurska 2000g588kcal11.2g106g4g38g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 70g49kcal0.9g7.9g0.9g2.7g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%770g1232kcal20.8g20.8g115.5g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 670g134kcal4.6g20.1g0.7g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g11509kcal980g405.6g606.2g139.6g
Valittu annoskoko6640g5755kcal490g202.8g303.1g69.8g
Annoskoko puolitettuna3320g2877kcal245g101.4g151.6g34.9g
Arvot/100g100g87kcal7.4g3.1g4.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251368