Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g570g627kcal45.6g114g0g28.5g
Punajuuri, keitetty, suolaton 400g157kcal4.1g28.2g0.8g10.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Riisijauhoseos, gluteeniton 30g105kcal0.8g24.2g0.2g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2102g2592kcal102g335.8g92.2g80.4g
Valittu annoskoko1051g1296kcal51g167.9g46.1g40.2g
Annoskoko puolitettuna526g648kcal25.5g84g23.1g20.1g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390