Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g400g460kcal88g0g10g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g20g180kcal0g0g20g0g
Flora kevyt ruoka 7%200g170kcal2g9g14g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g20g32kcal1.8g6.2g0.1g0.1g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g120g132kcal3.6g7.8g9.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1948kcal190.8g46g107.4g0.2g
Valittu annoskoko760g974kcal95.4g23g53.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna380g487kcal47.7g11.5g26.9g0.1g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393