Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g15g53kcal1.9g10.5g0.2g0.8g
Ruokasuola jodioitu 0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g11g30kcal0.1g0.4g3.1g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)6g7.4kcal0.4g1g0.2g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana266g179kcal4.8g23.8g7g10g
Valittu annoskoko133g90kcal2.4g11.9g3.5g5g
Annoskoko puolitettuna66g45kcal1.2g6g1.8g2.5g
Arvot/100g100g68kcal1.8g9g2.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251610