Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g7.5g26kcal1g5.2g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g5.5g15kcal0g0.2g1.5g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)3g3.7kcal0.2g0.5g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana133g89kcal2.4g11.8g3.4g5g
Valittu annoskoko66g45kcal1.2g5.9g1.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna33g22kcal0.6g3g0.9g1.3g
Arvot/100g100g67kcal1.8g8.9g2.6g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251610