Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki200g180kcal30g5g4g0g
Kauralese 18g65kcal3.2g8.2g1.4g3.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g10g60kcal2.4g0.7g5.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu120g151kcal13.2g0.4g10.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana696g912kcal97.6g28.6g43.2g6.4g
Valittu annoskoko348g456kcal48.8g14.3g21.6g3.2g
Annoskoko puolitettuna174g228kcal24.4g7.2g10.8g1.6g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252396