Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 210g42kcal1.4g6.3g0.2g3.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha700g1162kcal133g0g70g0g
Sipuli 300g91kcal3.8g14.4g0.6g5.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g145kcal0.2g0.1g16.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl20g50kcal2.4g0.3g4.4g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g750g375kcal11.3g54.8g9.8g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g400g104kcal4.8g15.6g0.8g7.6g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g4075kcal317.8g211g204.6g34.4g
Valittu annoskoko2820g2037kcal158.9g105.5g102.3g17.2g
Annoskoko puolitettuna1410g1019kcal79.5g52.8g51.2g8.6g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484