Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g300g126kcal0g28.2g0.3g7.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala11g31kcal2.2g0.6g2.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 134g296kcal23.4g0g22.7g0g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2358g926kcal52g60.8g50.6g16.2g
Valittu annoskoko1179g463kcal26g30.4g25.3g8.1g
Annoskoko puolitettuna590g232kcal13g15.2g12.7g4.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511