Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g401g169kcal0g37.6g0.4g10g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala15g41kcal2.9g0.7g2.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 178g394kcal31.1g0g30.3g0g
Sipuli 45g14kcal0.6g2.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3144g1235kcal69.2g80.8g67.4g21.6g
Valittu annoskoko1572g617kcal34.6g40.4g33.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna786g309kcal17.3g20.2g16.9g5.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511