Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g450g189kcal0g42.3g0.4g11.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala17g46kcal3.3g0.8g3.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3533g1387kcal77.8g91g75.6g24.2g
Valittu annoskoko1767g694kcal38.9g45.5g37.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna883g347kcal19.5g22.8g18.9g6.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511