Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g501g211kcal0g47.1g0.5g12.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala18g51kcal3.7g0.9g3.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1168g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 223g493kcal38.9g0g37.8g0g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3930g1543kcal86.6g101.4g84.2g26.8g
Valittu annoskoko1965g772kcal43.3g50.7g42.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna983g386kcal21.7g25.4g21.1g6.7g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511