Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g601g253kcal0g56.5g0.6g15g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22g62kcal4.4g1.1g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1402g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 267g591kcal46.7g0g45.4g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4716g1852kcal103.8g121.6g101g32.2g
Valittu annoskoko2358g926kcal51.9g60.8g50.5g16.1g
Annoskoko puolitettuna1179g463kcal26g30.4g25.3g8.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511