Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g701g295kcal0g65.9g0.7g17.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala26g72kcal5.1g1.3g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1635g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 312g690kcal54.5g0g52.9g0g
Sipuli 78g24kcal1g3.7g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5502g2160kcal121.2g141.8g117.8g37.6g
Valittu annoskoko2751g1080kcal60.6g70.9g58.9g18.8g
Annoskoko puolitettuna1376g540kcal30.3g35.5g29.5g9.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511