Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g801g337kcal0g75.3g0.8g20g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala29g82kcal5.9g1.5g5.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1869g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 356g788kcal62.3g0g60.5g0g
Sipuli 89g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6288g2469kcal138.6g162.2g134.8g43g
Valittu annoskoko3144g1235kcal69.3g81.1g67.4g21.5g
Annoskoko puolitettuna1572g617kcal34.7g40.6g33.7g10.8g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511