Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g901g379kcal0g84.7g0.9g22.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala33g93kcal6.6g1.7g6.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2102g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 401g887kcal70.1g0g68.1g0g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7074g2778kcal156g182.4g151.6g48.4g
Valittu annoskoko3537g1389kcal78g91.2g75.8g24.2g
Annoskoko puolitettuna1769g695kcal39g45.6g37.9g12.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511