Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g100g42kcal0g9.4g0.1g2.5g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala3.7g10kcal0.7g0.2g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 234g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 45g99kcal7.8g0g7.6g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g309kcal17.2g20.2g16.8g5.4g
Valittu annoskoko393g154kcal8.6g10.1g8.4g2.7g
Annoskoko puolitettuna197g77kcal4.3g5.1g4.2g1.4g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511