Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1001g422kcal0g94.1g1g25g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala37g103kcal7.3g1.8g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2336g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 445g985kcal77.9g0g75.6g0g
Sipuli 111g34kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7860g3086kcal173.2g202.4g168.2g53.8g
Valittu annoskoko3930g1543kcal86.6g101.2g84.1g26.9g
Annoskoko puolitettuna1965g772kcal43.3g50.6g42.1g13.5g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511