Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g1800g758kcal0g169.2g1.8g45g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala66g185kcal13.2g3.3g13.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4200g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14132g5549kcal311.4g364.2g302.8g96.8g
Valittu annoskoko7066g2775kcal155.7g182.1g151.4g48.4g
Annoskoko puolitettuna3533g1387kcal77.9g91.1g75.7g24.2g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511