Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Voi ingman50g360kcal0g0g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g520g1742kcal62.4g343.2g12.5g42.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2746g6123kcal184.4g1075g111.4g106.8g
Valittu annoskoko1373g3061kcal92.2g537.5g55.7g53.4g
Annoskoko puolitettuna687g1531kcal46.1g268.8g27.9g26.7g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.1g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565