Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Talkkunapitsakka

Taptellaan talkkuna, vesi, öljy ja suola taikinaksi ja vuon pohjalle.

Mätetään päälle muut.

paistetaan 225 astetta.

terveellisemmän version saa kun lisää rehuja ;)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Talkkunajauho, sisältää ohraa 300g940kcal24.8g173g9g29.7g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Vesi200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400g664kcal76g0g40g0g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g140g224kcal32.2g0g11.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 140g317kcal22.4g0.7g25.2g0g
Juustoraaste (Xtra), annos 100g200g640kcal46g0g46g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2846g6276kcal402.8g347.4g342.8g59.4g
Valittu annoskoko1423g3138kcal201.4g173.7g171.4g29.7g
Annoskoko puolitettuna712g1569kcal100.7g86.9g85.7g14.9g
Arvot/100g100g221kcal14.2g12.2g12g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253568