Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%100g250kcal15g3.1g20g0g
Basilika, kuivattu 0.5g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g29g17kcal0.7g2.5g3.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 600g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g50g60kcal1.7g2.4g5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g69kcal2g14g0.2g0.7g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3228g1308kcal53.4g84.2g85g19.2g
Valittu annoskoko1614g654kcal26.7g42.1g42.5g9.6g
Annoskoko puolitettuna807g327kcal13.4g21.1g21.3g4.8g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977