Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha400g680kcal76g0g40g0g
Tomaattimurska 800g235kcal4.5g42.4g1.6g15.2g
Kidneypapu, suolaliemessä290g319kcal22.6g52.2g1.5g23.2g
Chili paprika punainen50g20kcal1g4.5g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)150g665kcal33g1.5g58.5g0g
Paprika, punainen155g40kcal1.4g7.1g0.6g3.1g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g200g144kcal5g33.6g0.2g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g4259kcal291g290.8g205.2g84g
Valittu annoskoko2070g2130kcal145.5g145.4g102.6g42g
Annoskoko puolitettuna1035g1065kcal72.8g72.7g51.3g21g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057