Basillika perunavohvelit
Keitä perunat kuorineen kypsiksi ja jäähdytä ne.
Kuori perunat ja raasta perunat karkeaksi raasteeksi.
Sulata rasva ja lisää se perunaraasteen joukkoon.
Sekoita seos tasaiseksi.
Surauta sipuli sauvasekoittimella mössöksi.
Hienonna basilika ja valkosipulit.
Lisää perunaseokseen maito, jauhot, suola, valkosipuli, basilika ja sipulimurska.
Rouhi joukkoon reippaasti mustapippuria.
Hämmennä taikina hyvin tasaiseksi massaksi.
Kuumenna ja voitele vohvelirauta.
Levitä reilun desilitran verran taikinaa raudalle ja kypsennä kullankeltaisiksi.
(Jos vohvelit pysyvät huonosti koossa, lisää hiukan vehnäjauhoa)
Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa
Seregi85