Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 255g1035kcal0g254.7g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu272g343kcal29.9g0.8g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g558kcal16.6g113.7g2g5.7g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6g22kcal1.1g0.7g1.3g1.8g
Maitosuklaa 200g1075kcal20.3g100g66g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200g1421kcal1.5g0.8g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2201g8924kcal139.4g945.2g507.6g15.2g
Valittu annoskoko1101g4462kcal69.7g472.6g253.8g7.6g
Annoskoko puolitettuna550g2231kcal34.9g236.3g126.9g3.8g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254772