Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 47g16kcal1.4g2.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.6g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g23g16kcal2.8g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana213g287kcal13.4g50.4g2.6g0.8g
Valittu annoskoko107g144kcal6.7g25.2g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna53g72kcal3.4g12.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886