Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 566g191kcal17.3g27.7g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g505kcal15g102.9g1.8g5.1g
Kananmuna kuoreton 124g178kcal15.6g0.4g12.8g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 144g585kcal0g144.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g17g68kcal0g16.8g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g277g194kcal33.3g11.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2556g3441kcal162.4g606g33.2g10.2g
Valittu annoskoko1278g1721kcal81.2g303g16.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna639g860kcal40.6g151.5g8.3g2.6g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886