Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 63g21kcal1.9g3.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Kananmuna kuoreton 14g20kcal1.7g0g1.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.9g7.5kcal0g1.9g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g31g22kcal3.7g1.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana284g382kcal18g67.2g3.8g1.2g
Valittu annoskoko142g191kcal9g33.6g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna71g96kcal4.5g16.8g1g0.3g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886