Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 628g213kcal19.2g30.8g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 163g561kcal16.6g114.4g2g5.7g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.3g0.4g14.2g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 160g650kcal0g160.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g19g75kcal0g18.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g308g216kcal36.9g12.3g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2840g3823kcal180g673.4g36.6g11.4g
Valittu annoskoko1420g1912kcal90g336.7g18.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna710g956kcal45g168.4g9.2g2.9g
Arvot/100g100g135kcal6.3g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886