Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 79g27kcal2.4g3.8g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.3g0.2g0.7g
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g39g27kcal4.6g1.5g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana355g478kcal22.6g84g4.6g1.4g
Valittu annoskoko178g239kcal11.3g42g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna89g120kcal5.7g21g1.2g0.4g
Arvot/100g100g135kcal6.4g23.7g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886